by admin

ΣΑΡΑΓΛΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

350 γρ. φύλλο Βηρυτού  150 γρ. αμύγδαλα ωμά 200 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης  200 γρ. νερό 300 γρ. ζάχαρη 1 κ.σ. μέλι 1 φέτα πορτοκάλι με τη φλούδα του
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: σαραγλί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr