by admin

Σαραγλί eukolessuntages

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά Για το σιρόπι 400 γρ. ζάχαρη  300 γρ. νερό 1 ξυλ.  κανέλας 1 κ.σ. μέλι 5 γαρίφαλα Φλούδα λεμονιού ½  κ.γ. χυμό λεμονιού   Για το σαραγλί 400 γρ. βούτυρο  (λιωμένο) 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης 900 γρ. φύλλο κρούστας   Για το σιρόπι Βάζουμε σε ένα κατσαρολακι το νερό τη ζάχαρη το μέλι, γαρίφαλα, ξυλ. Κανέλας και τη φλούδα λεμονιού.  Σε μέτρια φωτιά,  βράζουμε έως να λιώσει η ζάχαρη και αφαιρούμε  από τη φωτιά. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και  αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: σαραγλί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το omorfesgeuseis.blogspot.com