281
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 18 φύλλα
- καρύδια 2 κούπα/ες
- αμύγδαλα 2 κούπα/ες
- κανέλα 1 κγ
- βούτυρο 0.33 κούπα/ες
- λάδι 0.33 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- μέλι 1 κούπα/ες
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που προσθέτω στο Captain Cook συνταγή για Ξανθιώτικο σαραγλί, το γλυκό λατρεία, που είχε πάντα την τιμητική του σε όλες τις οικογενειακές γιορτές και συγκεντρώσεις...Η συνταγή είναι πάρα πολύ απλή και το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι τα πολλά φύλλα Βυρρητού....
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com