85
Υλικά
- μανταρίνια 300 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- αμύγδαλα 200 γρ
- σιμιγδάλι 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- λάδι 2 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 55 γρ
- μέλι 90 γρ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 175 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 40 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- μασκαρπόνε 300 γρ
- sour cream 300 γρ
Ένα γλυκάκι από την κουζίνα της Αυστραλίας, σιροπιαστό και ελαφρύ. Χωρίς αυγά και αλεύρι, πεντανόστιμο και υγιεινό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykokyriakis.gr