by admin

Σιροπιαστό γλυκό ταψιού, κάτι μεταξύ Ραβανί (Ρεβανί) και Σάμαλι!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι το πιο εύκολο σιροπιαστό γλυκό που έχεις φτιάξει και σίγουρα το πιο ελαφρύ!
Δεν έχει καθόλου βούτυρο και η μόνη του “αμαρτία" είναι η ζάχαρη! Ακόμη και τα αβγά είναι προαιρετικά στη συνταγή!!!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.magiacook.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: γλυκά ταψιού, ραβανί, σάμαλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.magiacook.gr