52
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 0.5 κιλ
- γκούντα 0.25 κιλ
- κασέρι 0.25 κιλ
- κεφαλογραβιέρα 0.25 κιλ
- κεφαλοτύρι 0.25 κιλ
- ζαμπόν 10 φέτ
- φιλέτο γαλοπούλας 10 φέτ
- βιτάμ 1 πκτ
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- κρέμα γάλακτος 2 κουτί
Υλικά ½ κιλό κανταίφι 1/4 κιλού gouda 1/4 κιλού κασέρι 1/4 κιλού κεφαλογραβιέρα 1/4 κιλού κεφαλοτύρι (στο multi όλα μαζί) 10-12 φέτες μπούτι ζαμπόν ή φιλέτο γαλοπούλας σε κύβους 1 βιτάμ λιωμένο 1 κουτί γάλα εβαπορέ 2 κουτιά κρέμες γάλακτος...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr