73
Υλικά
- αυγά 10 τμχ
- ζάχαρη 2 ποτ
- αλεύρι 2.5 ποτ
- σιμιγδάλι ψιλό 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 10 κσ
- πορτοκάλια 2 κσ
- λεμόνι 2 κσ
- ζάχαρη 2 φακ
- ζάχαρη 3.5 ποτ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Για σήμερα, λοιπόν, ένα ρεβανί νοστιμότατο, γλυκύτατο και μαμαδίστικο...σχεδόν τρυφερό! Μια εκδοχή κλασσική, διαχρονική αλλά καθόλου βαρετή γιατί ποιος μπορεί να χαρακτηρίσει βαρετή μια γλυκιά πορτοκαλολεμονάτη γεύση που κατακλύζει το στόμα; Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε......
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com