99
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- βούτυρο γάλακτος 250 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- μέλι 2 κσ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Το σαραγλί είναι ένα υπέροχο σιροπιαστό γλύκισμα που έφεραν αρχικά οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας. Σήμερα, το απολαμβάνουμε σε όλη την ελληνική επικράτεια και αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα για κέρασμα στις γιορτές. Δοκιμάστε το με το πολίτικο φύλλο, για τέλειο, κριτσανιστό αποτέλεσμα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr