Δημοσιευμένες » Γλυκά του κουταλιού

Δαμάσκηνο στον φούρνο -γλυκό κουταλιού !!!

mageirikikaisintages
Γλυκό του κουταλιού Δαμάσκηνο στον φούρνο ..Υπέροχο!!!! ...

Σταφύλι γλυκό (video)

cretangastronomy
Αρωματισμένο με αμπερόζα , χρυσαφένιο! Σουλτανί που δεν είχε σπόρους αλλά και με σταφύλι της ποικιλίας «φράουλα» που είχε παραπάνω κόπο γιατί ήθελε ξεσπόριασμα μα ήταν πιο επίσημο, εκλεκτό κέρασμα. Ας ...

Λατρεμένο γλυκό κουταλιού σταφύλι

cookpad
Από τα πλέον παραδοσιακά Ελληνικά γλυκά το οποίο δημιουργήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια, από την ανάγκη των ανθρώπων να συντηρήσουν τα φρούτα που τους περίσσευαν από τη σοδειά. ...

Κατακόκκινο γλυκό καρπούζι

tantekiki
Αυτό το, κατά τα άλλα, άγλυκο και άγευστο καρπούζι έγινε ένα ωραιότατο γλυκό του κουταλιού... που μπορεί να ταιριάσει θεϊκά με κρέμα, cheesecake ανθότυρου ή ένα απλό κομμάτι μανούρι! ...

Γλυκό κυδώνι Πηλιορίτικο

cookpad
Το Πήλιο φημίζετε για τα γλυκά του κουταλιού και επειδή είμαι από τον Βόλο η μητέρα μου μου έχει μάθει την τέχνη τους. ...
home_goodfood_blog1

Γλυκό του κουταλιού με δαμάσκηνα

icookgreek
Υπέροχη γλυκιά σάλτσα με βάση το δαμάσκηνο για το γιαούρτι, το παγωτό ή τα κέικ και τις τάρτες. ...
home_goodfood_blog1

Γλυκό του κουταλιού καρπούζι

cookpad
Πηγή Άκης Πετρετζίκης Γλυκά του κουταλιού Γλυκό του κουταλιού καρπούζι ...

Γλυκό σταφύλι το γλυκό του Αυγούστου με 2 τρόπους!

cretatrapezomata
Το κατεξοχήν καλοκαιρινό γλυκό. Τ΄αμπέλια έχουν την τιμητική τους. Γεμάτα ώριμα χρυσοπράσινα σταφύλια, περιμένουν να γίνουν υπέροχο γλυκό του κουταλιού. Θα το αποθηκεύσουμε σε βάζα, για να μπορούμε να το απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο. Εδώ ...

Βύσσινο γλυκό του κουταλιού

faghta-giagias
Το βύσσινο είναι για τους περισσότερους ανθρώπους, ο βασιλιάς των γλυκών κουταλιού! Φτιάξτε το τον Ιούλιο που είναι η εποχή του και απολαύστε το όνο του, έσα σε γιαούρτι ή παγωτό, ή και πάνω σε τσιζ κέικ. ...

Βυσσινάδα από πολτό βύσσινου

faghta-giagias
Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δική μας βυσσινάδα, είναι από το σιρόπι που περισσεύει όταν δένουμε γλυκό του κουταλιού βύσσινο. Ο πιο ωραίος όμως, είναι να πολτοποιήσουμε ώριμα και γλυκά βύσσινα, να τα βράσουμε και να κάνουμε την γευστικότερη βυσσινάδα που υπάρχει. ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 75 »