by admin

Καρπούζι γλυκό κουταλιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καρπουζάκι δεν είχα κάνει ποτέ γλυκό του κουταλιού....κάθε χρόνο έλεγα άντε του χρόνου...και έμενε συνέχεια.... ε, ήρθε λοιπόν η ώρα του! Το έπαιξα "μάγκας" και δεν το έφτιαξα με ασβέστη από τεμπελιά μάλλον....έτσι κι αλλιώς από σπόντα προέκυψε λόγω του σορμπέ. Για να είμαι ειλικρινής μάλλον στην αναβολή θα το πήγαινα και φέτος παρόλο που είναι πολύ ωραίο γλυκάκι. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι το καρπουζάκι μας να είναι χονδρόφλουδο και για να γίνει ωραίο το γλυκό μας θα πρέπει να είναι κομμένο σε χοντρούτσικα κομμάτια. Αν κόψουμε ψιλές φετούλες "καίγονται" με το βράσιμο και δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα....
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: γλυκό καρπούζι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com