by admin

Κίτρο γλυκο του κουταλιού Νο.02

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά και εκτέλεση  Καθαριζετε τα κιτρα και τα κοβετε σε μικρα κομματια, τα βραζετε σε νερο για να μαλακωσουν, οστοσο αλλαζετε νερο 3-4 φορες Κατοπιν τα στραγγιζετε, τα απλωνετε σε πετσετα, τα ζυγιζετε 1 1/2 κιτρο ..2 κ ζαχαρη Βραζετε το σιροπι  το αφηνετε να κρυωνει και το ριχνετε πανω στο κιτρο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Περισσότερες συνταγές: κίτρο γλυκό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr