Κίτρο γλυκο του κουταλιού Νο.02

Καταχωρήθηκε στις 04/01/14

3 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά και εκτέλεση  Καθαριζετε τα κιτρα και τα κοβετε σε μικρα κομματια, τα βραζετε σε νερο για να μαλακωσουν, οστοσο αλλαζετε νερο 3-4 φορες Κατοπιν τα στραγγιζετε, τα απλωνετε σε πετσετα, τα ζυγιζετε 1 1/2 κιτρο ..2 κ ζαχαρη Βραζετε το σιροπι  το αφηνετε να κρυωνει και το ριχνετε πανω στο κιτρο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.greekmasa.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις