238
Υλικά
- γάλα φρέσκο 50 γρ
- μαγιά μπύρας 15 γρ
- αλεύρι 500 γρ
- ρικότα 250 γρ
- ζάχαρη 130 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 50 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- γάλα 1 κσ
Αφράτα, μαλακά κρουασάν φτιαγμένα με μία ιδιαίτερη ζύμη με ρικότα. Η ρικότα (ricotta) δεν είναι ακριβώς τυρί, όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε στην Ελλάδα.Γεμίστε τα κρουσάν με μαρμελάδα της αρεσκείας σας, με σπιτική κρέμα τζαντούια (μερέντα), με κομμάτια σοκολάτας ή ακόμη με κρέμα ζαχαροπλαστικής...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com