70
Υλικά
- προζύμι 100 γρ
- αλεύρι σκληρό 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- γάλα φρέσκο 125 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 75 γρ
- ανθόμελο 1 κσ
- ηλιέλαιο 35 γρ
- αλάτι 1 γρ
- βανιλίνη 1 τμχ
Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της Eva των Fables de sucre, την οποία ακολούθησα σχεδόν κατά γράμμα, κάνοντας μόνο κάποιες μικρές αλλαγές. Για την γέμιση χρησιμοποίησα την φοβερή μαρμελάδα καρότο με περγαμόντο καρδάμωμο...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com