104
Υλικά
- αλεύρι ντίνκελ 325 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 65 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 450 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- φιστίκι Αιγίνης 1 χούφτ
Δεν είμαι του κυριακάτικου brunch. Είμαι του κυριακάτικου μεσημεριανού γεύματος. Άλλωστε γιατί παρακαλώ να συγχωνεύσω δυο γεύματα ενώ μπορώ να φάω πρωϊνό, μεσημεριανό και να τσιμπήσω και κάτι ενδιάμεσα; Καμιά φορά όμως προκειμένου να σπάσω τη ρουτίνα, βγαίνω έξω για brunch ή ετοιμάζω ένα...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com