118
μια συνταγή που ήθελα να φτιάξω αρκετό καιρό, αυτό το Babka bread, ένα γλύκισμα που φαίνεται ότι έχει τις ρίζες του στην Πολωνία και σημαίνει “γιαγιά”. Πιστεύεται ότι ονομάστηκε έτσι μιας και οι γιαγιάδες είναι συνδεδεμένες με τις ετοιμασίες γλυκισμάτων. Η ζήτηση για τη συνταγή ήταν πολύ μεγάλη και ομόφωνη γι’αυτό σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να τη μοιραστώ μέσα από το blog.
Το Babka μου θυμίζει πολύ τα cinnamon rolls (ρολά με γέμιση κανέλας) και πολύ λίγο το δικό μας τσουρέκι
Το Babka μου θυμίζει πολύ τα cinnamon rolls (ρολά με γέμιση κανέλας) και πολύ λίγο το δικό μας τσουρέκι
Διάβασε τη συνταγή στο mynutricalendar.com