by admin

CROISSANTS - ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αν έχεις χρόνο διάβαινε!! Υλικά500 γρ αλεύρι δυνατό275 γρ νερό χλιαρό25 g βουτύρου λειωμένο8 γραμμάρια αλάτι60 g ζάχαρη20 γραμμάρια νωπής ζύμης (1/2 κύβος έτσι Κική;)250 g βούτυρο1 αυγό για επάλειψηΕπί τω έργωΑνακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ εκτός από το βούτυρο, που το βάζουμε στα μισά του ζυμώματος. Ζυμώνουμε συνολικά για περίπου 20 λεπτά, έως ότου η ζύμη γίνει ελαστική. Την τοποθετούμε αμέσως στο ψυγείο, καλυμμένη με διαφανές σε διπλή στρώση, για περίπου 6 ώρες, στους 4 ° / 5 ° C.Οι φωτογραφίες ίσως αποδώσουν καλύτερα το σενάριο.Τοποθετούμε το τούβλο με το βούτυρο σε πλαστικ
Διάβασε τη συνταγή στο oinomagirion.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: κρουασάν, κρουασάν βουτύρου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το oinomagirion.blogspot.com