49
Οπως ξέρετε το ανθότυρο ειναι ένα φρέσκο τυρί που πρέπει να καταναλωθεί άμεσα.. Και επειδή στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα έφτιαξα ενα πανεύκολο γλυκάκι στο πι και φι με το ανθότυρο που περισσεψε απο τα κανελόνια. Είναι ένα cheesecake με μαρμελάδα φράουλα τυλιγμένο σε ρολό με πλεξίδα απο ζύμη για κρουασάν. Το στόλισα με ενα απλό γλάσο απο γιαούρτι και άχνη ζάχαρη και το συνόδευσα με φραουλίτσες. Εσεις αν θέλετε περισσότερη μαρμελάδα στολίστε το με αυτήν ή με σιρόπι φρούτων...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com