98
Υλικά
- ελαιόλαδο 1 κούπα/ες
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κιλ
- κονιάκ 0.25 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 κούπα/ες
- μαγειρική σόδα 2 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κανέλα 2 κγ
- γλυκάνισο 1 κσ
- αλεύρι μαλακό 1 κιλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- σουσάμι 3 κσ
- κανέλα -
- ζάχαρη άχνη -
1 κούπα ελαιόλαδο ξύσμα απο 2 πορτοκάλια 1/2 κιλό ζάχαρη 1/4 κούπας κονιάκ 1-1/4 κούπας χυμό φρέσκο πορτοκάλι 2 κ.γ. σόδα 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο 2 κ.γ. κανέλα 1 κ.σ. γλυκάνισο 1 κιλό αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις (περίπου) 3 κ.σ. σουσάμι για την επικάλυψη κανελοζάχαρη για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr