49
Έχει τον κόπο της, έχει την τεχνική της, θέλει το χρόνο της αλλά θα σας ικανοποιήσει απόλυτα το αποτέλεσμα. Ας έχετε υπόψη σας, όσες δεν έχετε ξανακάνει φοκάτσα, ότι η ζύμη αυτή έχει την τάση να είναι πιο κολλώδης απ' ότι οι κλασσικές ζύμες ψωμιού. Ακολουθήστε τις οδηγίες για το φούρνο και το ψήσιμο όπως τις παραθέτω γιατί έτσι στο τέλος η φοκάτσα θα είναι τραγανή από κάτω όσο και η επιφάνεια και δεν θα κολλήσει και στο ταψί τόσο πολύΥλικά (για 1 φοκάτσα 20 Χ 20εκ.):340γρ. αλεύρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net