ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΑΚΙ (SCONE) ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ & ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

Καταχωρήθηκε στις 31/10/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

250 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ 55 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ  1 Κ.Σ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ½ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 85 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΚΡΥΟ) 170 ΓΡ. ΣΜΕΟΥΡΑ  115 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ (ΚΡΥΟ) 1 ΑΒΓΟ 1 Κ.Γ. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ 120 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ME 36% ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ  150 ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ 

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις