80
Υλικά
- μαγιά ξερή 1 φακ
- γάλα 250 ml
- ζάχαρη άχνη 60 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι σκληρό 500 γρ
- αλάτι 1 κγ
- βούτυρο 60 γρ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- ξερά φρούτα 225 γρ
Υλικά για 2 φρατζολάκια: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 250 ml ζεστό γάλα 60 γρ. ζάχαρη άχνη και 2 κ.σ. για πασπάλισμα 1 μεγάλο αβγό χτυπημένο 500 γρ. αλεύρι δυνατό για ψωμί (σκληρό) 1 κ.γλ. αλάτι 60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου κομμένο σε κύβους 1 κ.γλ. μείγμα μπαχαρικών (κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο, τζίντζερ) 225 γρ. ανάμεικτα ξερά φρούτα προαιρετικά (μαύρες και ξανθές σταφίδες, ζαχαρωμένο ξύσμα λεμονιού, πορτοκαλιού, κίτρου)
Διάβασε τη συνταγή στο easykuzina.gr