133
Υλικά
- αλεύρι ζέας 250 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 0.125 κγ
- αυγά 1 τμχ
- λάδι 0.25 κούπα/ες
- γάλα 0.25 κούπα/ες
- στέβια 30 σταγ
- ανθότυρο 600 γρ
- στέβια 8 κσ
- αυγά 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
Κρήτη, στέβια, πάσχαλινά καλλιτσούνια, υγειινή διατροφή
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr