Φωλιές καταϊφιού με κρέμα και φρούτα

Καταχωρήθηκε στις 18/04/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ: Για τη βάση: • 150 γρ. φύλλο κανταΐφι • 80 γρ. βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα: • 500 ml γάλα 3,5% λιπαρά • 2 αυγά • 100 γρ. ζάχαρη • 1 πρέζα αλάτι • 60 γρ. βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους • ξύσμα από 1 πορτοκάλι • 3 κ.σ. κορν φλάουερ Για το σιρόπι πορτοκάλι: • 150 γρ. μέλι • 50 γρ. χυμό πορτοκάλι • φλούδες από πορτοκάλι Για τα φρούτα: • μια κομπόστα ροδάκινο ή 2 φρέσκα ροδάκινα • 10 φράουλες • Σταφίδες Κορίνθου

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.alphatv.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις