Κρουασάν

Καταχωρήθηκε στις 28/07/10

35 Ψήφοι Ψήφισε

Εύκολα & πεντανόστιμα κρουσανάκια ζύμης, τα οποία μπορείτε να τα γεμίσετε αφού ψηθούν, με αλμυρή γέμιση ή γλυκειά ...Υλικά:αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό2,5 κούπες τσαγιού γάλα χλιαρό2 φακ. ξερή μαγιά2 κ.σ. ζάχαρημισό φλ. τσαγιού λάδι (ελαιόλαδο)1 κ.σ. αλάτι1 αυγόextra: 1 κρόκο αυγού διαλυμένο με μία κ.σ. νεράκι (για την επικάλυψη)Τι κάνουμε:Σε ένα μικρό λεκανάκι βάζουμε, το μισό φλ. τσαγιού από το γάλα, την ζάχαρη, την μαγιά και 4 κ.σ. από το αλεύρι μας (κάνουμε ένα προζυμάκι).Τα ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε με μια πετσετούλα και αφήνουμε για 20 λεπτάκια.Αφού περάσουν τα 20 λεπτάκια

Διάβασε τη συνταγή στο https://asteratikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις