144
Υλικά
- αλεύρι 450 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αραβοσιτέλαιο -
- ελαιόλαδο -
Χρυσόξανθες, τραγανές, νοστιμότατες, μελένιες αλλά και παραδοσιακές... οι δίπλες των Φώτων που μοιάζουν με τα ξεροτήγανα τα Κρητικά και τα κατιμέρια! Έτσι κι αλλιώς σε γεμίζουν γλύκα και αν και ...τηγανιτές δεν μπορείς να τους αντισταθείς... παραδίνεσαι άνευ όρων!!! Ποιός άραγε δεν δοκίμασε δίπλες ή ξεροτήγανα;;; Ποιός άραγε δεν γεύθηκε αυτή τη παραδοσιακή και ταπεινή αλλά μοναδική τους γλύκα;;; Νομίζω κανείς ή σχεδόν κανείς! ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com