by admin

Λουκουμάδες με παγωτό

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πατώντας τη ζύμη μέσα στη χούφτα μας, κόβουμε μ' ένα κουτάλι, βουτηγμένο σε νερό, κομματάκια ζύμης και τα ρίχνουμε σε καυτό λαδι. Το κουτάλι θα το βουτάμε στο νερό κάθε φορά, πριν κόψουμε τη ζύμη, για να μην κολλάει σ' αυτό. Με μια τρυπητή κουτάλα πατάμε τους λουκουμάδες, ώστε να καλύπτονται από το λάδι, για να ροδίσουν απ' όλες τις πλευρές. Μόλις τους βγάλουμε από το λάδι, τους ρίχνουμε στο κρύο σιρόπι και τους αφήνουμε για μερικά δευτερόλεπτα να τραβήξουν. Τους πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε με παγωτό. Οι λουκουμάδες σερβίρονται μόνο ζεστοί και φρεσκοψημένοι.
Διάβασε τη συνταγή στο taxidistisgeuseis.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: λουκουμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το taxidistisgeuseis.blogspot.com