106
Πατώντας τη ζύμη μέσα στη χούφτα μας, κόβουμε μ' ένα κουτάλι, βουτηγμένο σε νερό, κομματάκια ζύμης και τα ρίχνουμε σε καυτό λαδι. Το κουτάλι θα το βουτάμε στο νερό κάθε φορά, πριν κόψουμε τη ζύμη, για να μην κολλάει σ' αυτό. Με μια τρυπητή κουτάλα πατάμε τους λουκουμάδες, ώστε να καλύπτονται από το λάδι, για να ροδίσουν απ' όλες τις πλευρές. Μόλις τους βγάλουμε από το λάδι, τους ρίχνουμε στο κρύο σιρόπι και τους αφήνουμε για μερικά δευτερόλεπτα να τραβήξουν. Τους πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε με παγωτό. Οι λουκουμάδες σερβίρονται μόνο ζεστοί και φρεσκοψημένοι.
Διάβασε τη συνταγή στο taxidistisgeuseis.blogspot.com