134
Υλικά
- ρύζι 2 φλ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2.5 φλ
- λιναρόσπορος 1 κγ
- καστανή ζάχαρη 1 κγ
- γάλα 3 κσ
- μέλι 3 κσ
- κανέλα 0.5 κγ
- θυμάρι 1 κλων
- μαργαρίνη 1 κσ
- ηλιέλαιο -
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- γάλα 1.5 φλ
ΥΛΙΚΑ 2 φλ. ρύζι βρασμένο (πιλάφι) 2 αβγά 2 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1-1 ½ φλ. γάλα 1 κ.γ. λιναρόσπορο 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή 3 κ.σ. γάλα 3 κ.σ. μέλι ½ κ.γ. κανέλλα 1 κλων. θυμάρι 1-2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Bιτάμ Culinesse Ηλιέλαιο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr