by admin

Μηλο... μένες τηγανίτες με κανέλα!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η διαφορά αυτής της τηγανίτας από τις... κοινές τελοσπάντων, είναι ότι αυτή περιέχει τη γέμιση, ενώ στις υπόλοιπες πρώτα τηγανίζεις τον αδιάφορο χυλό κι από πάνω φορτώνεις με ό,τι κάνεις κέφι. ΧΑ!~Αν θέλω, μπορώ να σκεπάσω με μεμβράνη το χυλό που δε θα χρησιμοποιήσω και να τον αποθηκεύσω στο ψυγείο. Πάντως θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσω τις επόμενες 2-3 μέρες το πολύ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: τηγανίτες, τηγανίτες μήλου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr