63
Υλικά
- ελαιόλαδο 220 γρ
- σπορέλαιο 220 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 3 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι 200 γρ
- καρύδια 120 γρ
Υλικά 220 γραμμ. ελαφρύ ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 220 γραμμ. ζάχαρη 3 αυγά 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 200 γραμμ. αλεύρι 120 γραμμ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr