81
Υλικά
- γάλα φρέσκο 500 ml
- σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- βανίλια -
- βούτυρο 1 κγ
Η κρέμα μπουγάτσας, η «καλή», χρειάζεται μόνο σωστές αναλογίες και υπομονή στο βράσιμο, όσο πιο χαμηλή η Θερμοκρασία τόσο πιο ωραίο το αποτέλεσμα! Βράζεις όλα τα συστατικά της κρέμας μέχρι να πήξει!Ανοίγεις τα κρουασάν και τα γεμίζεις με την κρέμα, χρησιμοποίησε καλύτερα ένα κορνέ!
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr