by admin

Μπουγατσάν, η Νέα Εποχή των Hybrid Desserts!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η κρέμα μπουγάτσας, η «καλή», χρειάζεται μόνο σωστές αναλογίες και υπομονή στο βράσιμο, όσο πιο χαμηλή η Θερμοκρασία τόσο πιο ωραίο το αποτέλεσμα! Βράζεις όλα τα συστατικά της κρέμας μέχρι να πήξει!Ανοίγεις τα κρουασάν και τα γεμίζεις με την κρέμα, χρησιμοποίησε καλύτερα ένα κορνέ!
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: κρουασάν

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.funkycook.gr