70
Υλικά
- αλεύρι 1000 γρ
- γάλα 800 ml
- μαγιά νωπή 100 γρ
- ζάχαρη 270 γρ
- βούτυρο 170 γρ
- αλάτι 15 γρ
- ρούμι 90 ml
- ξερά δαμάσκηνα 400 γρ
- αυγά 8 τμχ
- λοβός βανίλιας 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
300 γρ. αλεύρι 300 γρ. γάλα 100 γρ. μαγιά νωπή 700 γρ. αλεύρι 100 γρ. γάλα 150 γρ. ζάχαρη 170 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. αβγά 40 γρ. κρόκους αβγών 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ρούμι 400 γρ. δαμάσκηνα αποξηραμένα 150 γρ. νερό 70 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ρούμι ½ λοβό βανίλιας 400 γρ. γάλα 100 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 5 κρόκους αβγών 50 γρ. ζάχαρη ½ βανίλια στικ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr