122
Υλικά
- ελαιόλαδο 3 κούπα/ες
- καστανή ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αμύγδαλα 1 κούπα/ες
- σουσάμι 1 κούπα/ες
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ρακή-τσικουδιά 1 σφην
- κονιάκ 1 σφην
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 κιλ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
Υλικά 3 κούπες του τσαγιού ελαιόλαδο, 1και 1/2 κούπα καστανή ζάχαρη, 1 πορτοκάλι το ξύσμα 1 κούπα αμύγδαλα καβουρδισμένα και σπασμένα στο μούλτι 1 κούπα σουσάμι καβουρδισμένο. 1 κουτ.γλυκού σόδα 1 σφηνάκι ρακί-η κονιάκ 1/2 κούπα τσαγιού χυμό πορτοκάλι 20 γραμ.μπέκιν πάουντερ 1 και 1/2 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κοφτό κουτ.γλυκού κανέλα 1/2 κουτ,γλυκού τριμμένο γαρ ύφαλο
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com