by admin

Pancakes με αλεύρι ντίνκελ, χωρίς ζάχαρη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Επειδή ακόμα θέλω να νιώθω ότι για παράδειγμα το ΣΚ μπορώ να ευχαριστηθώ ένα καλό πρωινό, έφτιαξα αυτά τα pancakes! Για να αποφύγουμε το λευκό αλεύρι, έβαλα αλεύρι Ντίνκελ. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και μέταλλα, περιέχει λίγη γλουτένη, αλλά είναι πιο εύπεπτο σε σχέση με το αλεύρι από σιτάρι.
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: pancakes

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το santie-athina.blogspot.com