68
Υλικά
- αλεύρι 205 γρ
- μαγιά 0.125 κγ
- αλεύρι 340 γρ
- βούτυρο 115 γρ
- ζάχαρη 65 γρ
- μαγιά 12 γρ
- αυγά 3 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- αλάτι 10 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- σταφίδες 250 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου -
- ζάχαρη άχνη -
Τελικά γίνονται “μικρά θαύματα” και στις μέρες μας!!! Υλικά για το προζύμι 205 γρ. αλεύρι δυνατό ή για όλες τις χρήσεις καλής ποιότητας 120 γρ. νερό(όχι ml) 1/8 κ.γ. σκόνη μαγιά για το κυρίως ζυμάρι 340 γρ. αλεύρι δυνατό ή για όλες τις χρήσεις καλής ποιότητας 115 γρ. βούτυρο μαλακό σε κυβάκια 65 γρ. ζάχαρη 12 γρ. σκόνη μαγιά 3 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 2 βανίλιες ξύσμα από 2 πορτοκάλια και 2 λεμόνια 10 γρ. αλάτι 1/2 κ.γ. baking powder 250 γρ. ανακατεμένα φρουι γλασέ και σταφίδες ξανθιές και μαύρες 1 κρόκο για το άλειμμα αμυγδαλάκι φιλέ προαιρετικά για το πασπάλισμα ζάχαρη άχνη για το στόλισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com