55
Υλικά
- αλεύρι για τσουρέκια 700 γρ
- μαγιά νωπή 42 γρ
- βούτυρο 115 γρ
- ζάχαρη 170 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μαστίχα Χίου 0.25 κγ
- κακουλέ 0.5 κγ
- μαχλέπι 1 κγ
- ασπράδι 1 τμχ
700 γρ. αλεύρι για τσουρέκι 200 γρ. χλιαρό νερό 42 γρ. φρέσκια μαγιά 115 γρ. βούτυρο Lurpak 170 γρ. ζάχαρη 3 μεσαία αβγά ¼ κ.γ. μαστίχα σε σκόνη ½ κ.γ. κακουλέ 1 κ.γ. μαχλέπι 1 ασπράδι αβγού Φιλέ αμυγδάλου (για πασπάλισμα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr