by admin

Πασχαλινά Τσουρεκάκια Μπριός

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το Πασχαλινό Τσουρέκι ή Πολίτικο Τσουρέκι (Tsoureki Oriental) στην Ελλάδα αποτελεί παραδοσιακό γλυκό ψωμί το οποίο παρασκευάζεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και κυρίως κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα. Χρειάζεται μαγιά και καλό ζύμωμα να φουσκώσει και να δημιουργηθούν όμορφες ίνες στο εσωτερικό του που θα το κρατήσουν φρέσκο και αφράτο για μέρες. Επίσης τα αρωματικά μπαχαρικά και το ξύσμα των εσπεριδοειδών, όπως το λεμόνι και το πορτοκάλι, το αρωματίζουν υπέροχα. Πολλές φορές στολίζεται με κόκκινα αυγά και έχει διάφορα σχήματα και μεγέθη.Εμείς φέτος για το Πάσχα μας φτιάξαμε μικ
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: τσουρεκάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es