84
Υλικά
- αλεύρι για τσουρέκια 1000 γρ
- μαγιά νωπή 3.5 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 80 ml
- γάλα 360 ml
- βούτυρο 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- μαχλέπι 1 κγ
- μαστίχα Χίου 5 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- βανιλίνη 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αυγά -
Μια απίστευτη συνταγή για Πασχαλινά Τσουρέκια με σίγουρη επιτυχία! Στην συνταγή αυτή, η υπομονή έχει σημασία, γι αυτό μην παραλείψετε να αφήσετε την ζύμη να φουσκώσει όλο το βράδυ! Όταν ξεκινήσει το ψήσιμό τους τα αρώματα από την μαστίχα και το μαχλέπι, θα σας συναρπάσουν... όπως και η τέλεια μαστιχωτή τους υφή!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr