by admin

Πως πλάθουμε τα τσουρέκια – βίντεο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το πλάσιμο των κορδονιών είναι το σημαντικότερο στάδιο στο ζύμωμα του τσουρεκιού. Η ζύμη είναι σε μικρή ποσότητα και είναι εύκολο να ελέγξουμε πόσο απλώνει και να την κάνουμε όσο στητή χρειάζεται για να μπορέσει να πλεκτεί σε πλεξούδα. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: Πασχαλινά τσουρέκια, τσουρέκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr