74
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- βούτυρο 50 γρ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- καρύδια 0.5 φλ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 3 κσ
1 φύλλο σφολιάτας ΚΑΝΑΚΙ 50 γρ. βούτυρο Lurpak 1 κ.σ. κανέλλα ½ φλ. ζάχαρη ½ φλ. καρυδόψιχα 1 φλ. άχνη ζάχαρη 1/2 κ.γ. απόσταγμα βανίλιας 2-3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr