84
Υλικά
- μαργαρίνη με βούτυρο 4 κσ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι -
- αλεύρι 125 γρ
- κακάο 30 γρ
- αυγά 3 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- ηλιέλαιο -
- ζάχαρη 110 γρ
- κανέλα 1.5 κγ
- κακάο 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- στιγμιαίος καφές 1 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 80 γρ
- γάλα εβαπορέ 200 γρ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,250 γρ. νερό 4 κ.σ. Flora με 25% βούτυρο 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή Λίγο αλάτι 125 γρ. αλεύρι 30 γρ. κακάο 3 αβγά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr