31
Και οι 10 είναι υπέροχες! Λιώνουμε τις μπανάνες και ανακατεύουμε με το χέρι μαζί με το υπόλοιπο μείγμα να σχηματιστεί μία απαλή και παχύρρευστη ζύμη.Δεν πρέπει να είναι ούτε αραιή ούτε παχιά.Αν ωστόσο είναι αραιή,προσθέτουμε αλεύρι,ενώ αν είναι παχιά,γάλα.Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές,ώστε να γίνουν τραγανές και να ροδίσουν όμορφα.Προσέχουμε να μη σπάσουν όταν τις γυρίζουμε.Σερβίρονται ζεστές και φρεσκοτηγανισμένες.
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com