44
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- μαγιά νωπή 80 γρ
- μαγιά ξερή 80 γρ
- αυγά 7 τμχ
- βούτυρο 250 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 400 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- μαχλέπι 1 κγ
- γάλα 3 φλ
- κουβερτούρα 125 γρ
- κρέμα γάλακτος 70 ml
- μέλι 1 κσ
- κουβερτούρα 375 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- μέλι 1.5 κσ
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό και 300 γρ (για τσουρέκι) Μαγιά νωπή 80 γρ ή ξερή 2 φακελάκια Αυγά 7 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Φυτικό βούτυρο 250 γρ λιωμένο χλιαρό Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ζάχαρη 400 γρ Ξύσμα πορτοκαλιού από ένα πορτοκάλι Μαστίχα 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr