Χωριάτικες δίπλες

Καταχωρήθηκε στις 07/11/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν η γιαγιά μου ξεκίναγε να φτιάξει πίτα, άρχιζα τα παρακάλια να κάνει τα φύλλα λίγο μεγαλύτερα, ώστε να περισσέψουν κομμάτια. Όταν «έριχνε» την πίτα στο φούρνο, έβαζε το τηγάνι στη φωτιά και τηγάνιζε τα φύλλα, όπως τις κανονικές δίπλες. Τις πασπάλιζε με ζάχαρη, μέλι, ή πετιμέζι και μετά ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις