59
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- γάλα 180 ml
- αυγά 2 τμχ
- μαγιά ξερή 8 γρ
- βούτυρο 30 κσ
- ζάχαρη 70 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα 200 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 200 γρ
Υλικά 450 γραμ.(3 ½ φλυτζ ) αλεύρι και επιπλέον 50 γραμ για το πασπάλισμα των φύλλων κατά το άνοιγμα. 180 ml (3/4 φλυτζ ) γάλα 2 κρόκους αυγών και τα ασπράδια για το άλειμμα για ρόδισμα 8 γραμ η 1 ½ κουταλάκι φρέσκια ξερή μαγιά 30 γραμ η 2 κουταλιές βούτυρο 70 γραμ η 1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr