72
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- μέλι 90 γρ
- λάδι 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- νιφάδες βρώμης 50 γρ
- βρώμη 50 γρ
- καστανή ζάχαρη 120 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 225 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- κανέλα 0.75 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.125 κγ
- αμύγδαλα 100 γρ
- σταφίδες 100 γρ
2 αυγά 90 γρ. μέλι 2 κ.σ. λάδι 1 βανίλια 50 γρ. νιφάδες βρώμης 50 γρ. βρώμη σκόνη ( στο multi) 100-120 γρ. καστανή ζάχαρη 225 γρ. αλεύρι ολικής που φουσκώνει μονο του ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. σόδα ¾ κ.γ κανέλα ½ κ.γ ginger 1/8 κ.γ γαρύφαλλο 100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα 100 γρ. σταφίδες
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr