126
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ… 1 λέξη, πολλές γεύσεις και ακόμη περισσότερες συγκινήσεις! Αυτό που κάνει την μπουγάτσα να διαφέρει από τις άλλες πίτες είναι το φύλλο της το οποίο είναι συγκεκριμένο και φτιάχνετε με ειδική τεχνική. Οπότε όταν αναφερόμαστε στη μπουγάτσα αναφερόμαστε στο φύλλο και όχι στη γέμιση η οποία μπορεί να είναι είτε γλυκιά είτε αλμυρή. Εγώ σήμερα θα σας παρουσιάσω την εύκολη εκδοχή της γλυκιάς μπουγάτσας με φύλλο κρούστας και κρέμα. Το τραγανό φύλλο σε συνδυασμό με την βελούδινη σιμιγδαλένια κρέμα κάνουν την μπουγάτσα σας απολαυστική, ιδανική για ένα πρωινό ξεκίνημα.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com