65
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 1 πκτ
- βούτυρο 150 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- γάλα 350 ml
- ανθότυρο 200 γρ
- γιαούρτι αγελαδινό 100 γρ
- βανίλια 1 τμχ
Μια γέμιση που ισορροπούσε θαυμάσια ανάμεσα στην γλύκα της κρέμας και την αλμύρα του τυριού. Μια γέμιση που θύμιζε ... λυχναράκι με την διαφορά ότι δεν είχες πάντα την ίδια γεύση αλλά σκαμπανεβάσματα, εναλλαγές γλυκιάς κρέμας και αλμυρού τυριού! Έτσι και τώρα, σε τούτην εδώ την πίτα! Το αραιωμένο γάλα με το γιαούρτι ποτίζει τα φύλλα ενώ το ανθότυρο κάθεται εδώ κι εκεί σχηματίζοντας μικρές διαφορετικές, ημίγλυκες μπουκιές!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com