Γλυκά, τυρογιαλάκια στο πι και φί!

Καταχωρήθηκε στις 27/06/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Μια γέμιση που ισορροπούσε θαυμάσια ανάμεσα στην γλύκα της κρέμας και την αλμύρα του τυριού. Μια γέμιση που θύμιζε ... λυχναράκι με την διαφορά ότι δεν είχες πάντα την ίδια γεύση αλλά σκαμπανεβάσματα, εναλλαγές γλυκιάς κρέμας και αλμυρού τυριού! Έτσι και τώρα, σε τούτην εδώ την πίτα! Το αραιωμένο γάλα με το γιαούρτι ποτίζει τα φύλλα ενώ το ανθότυρο κάθεται εδώ κι εκεί σχηματίζοντας μικρές διαφορετικές, ημίγλυκες μπουκιές!

Διάβασε τη συνταγή στο https://tantekiki.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις