160
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- κολοκύθια 1 κιλ
- αυγά 3 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- τυρί φέτα 0.5 κιλ
- ζάχαρη 2 ποτ
- ρύζι νυχάκι 0.75 ποτ
- τραχανάς 0.75 ποτ
- σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ
Υλικά - 1 πακέτο φύλλο κρούστας - 1 κιλό κολοκύθι τριμμένο στη χονδρή πλευρά του τρίφτη (προτιμάμε από άσπρη κολοκύθα αλλά και το πράσινο κολοκυθάκι αρκεί να το ξεφλουδίσουμε) - 3 αυγά + 2 για το άλειμμα των επάνω φύλλων - ½ κιλό τυρί φέτα σκληρή και όχι πικάντικη τριμμένη σε χονδρά κομμάτια - 2 ποτήρια νερού ζάχαρη - ¾ ποτ. ρύζι νυχάκι - ¾ ποτ. τραχανάς άβραστος - 250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό - Ελαιόλαδο - Λίγο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr