163
Είναι μια εύκολη γενικά συνταγή αν εξαιρέσουμε το τρίψιμο της ζύμης στον τρίφτη. Οπως είναι παγωμένη σου μουδιάζει ολίγον τι τα χέρια και όντας μεγάλα κομμάτια θέλει το χρόνο του. Αξίζει όμως τον κόπο αφού το αποτέλεσμα είναι γευστικότατο. Οσο ψήνεται, σου έρχονται τα αρώματα που κάνουν το στομάχι να γουργουρίζει. Αχ αυτή η μυρωδιά της κανέλας και της ψημένης ζύμης ... μμμ !!! Η τραγανή΄κρούστα που δημιουργείται στην επιφάνεια απο τη μία, η μαλακιά γέμιση απο τη άλλη, είναι ενα κοντράστ υφών που κάνει την μηλόπιτα ξεχωριστή. Καλή απόλαυση...
Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com